Video- en audio conferentie

Gebruiksvriendelijke webmeeting tool waarmee u contacten kunt onderhouden met collega’s en uw klanten. Zo hoeven u en uw medewerkers niet de deur uit.

Video- en audio conferentie

Gebruiksvriendelijke webmeeting tool waarmee u contacten kunt onderhouden met collega’s en uw klanten. Zo hoeven u en uw medewerkers niet de deur uit.

Blijf persoonlijke contacten onderhouden met collega’s en klanten hoe ver de afstand ook is.

Onze telefonieplatform met geïntegreerde videoconferentie stelt bedrijven in staat om tijd en geld te besparen door het organiseren van virtuele vergaderingen, terwijl gebruikers genieten van de voordelen van face-to-face communicatie. Web conferenties kunnen eenvoudig worden gestart door middel van de de webclient met slechts een paar muisklikken. Web conferencing kan worden gebruikt voor een breed scala aan alledaagse communicatie behoeften om de productiviteit en de efficiëntie te verhogen. Wat dacht u van het bellen via de webbrowser, een bureautoestel is niet eens meer nodig. Hierdoor kunt u nu werken waar u dat maar wilt. 

EENVOUDIGE “WEB CONFERENCING” MET WEBRTC

Onze dienst maakt gebruik van de revolutionaire WebRTC-technologie van Google, waarmee zowel video- als spraakcommunicatie mogelijk is via de internetbrowser. Op deze manier kunnen gebruikers direct deelnemen aan vergaderingen zonder extra software of plug-ins te hoeven downloaden.

  • Tot wel 100 deelnemers
  • Desktop delen, bestanden delen, geef presentaties online
  • Deelnemers uitnodigen met agenda (office365, outlook online, Google, ical)
  • Organiseer webinars 
  • Deelnemen o.a.: via de webbrowser, via de app voor smartphones, via een intern toestel of inbellen via een externe telefoon
  • Chat met deelnemers

VIDEO CONFERENCING VOOR IEDEREEN

Of u nu een groot bedrijf heeft of ZZP-er bent, door de betaalbare prijsstelling kunnen ondernemingen, zowel groot als klein, profiteren van video conferencing als een geavanceerde online meeting tool. Voor slechts een klein bedrag per maand kunt u persoonlijk contact blijven houden met collega’s en klanten.

  • Videoconferentie met 1 tot 100 deelnemers
  • Inclusief uitgebreide telefonie functies
  • Geen additonele software noodzakelijk

 

Er is al een oplossing vanaf € 19,00 per maand. U kunt al een uur na de aanvraag gebruik maken van online video- en audioconferenties.

Meer weten? We nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Liever persoonlijk contact? We bellen graag!  085 – 773 17 11